Η εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας της ΕΤΕΜ (ETEM AR+), είναι διαθέσιμη για κινητά & tablet.

Wed, 11/02/2022 - 12:20
Η εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας της ΕΤΕΜ (ETEM AR+), είναι διαθέσιμη για κινητά & tablet.

Τεχνητά ψηφιακά τρισδιάστατα παράθυρα ενσωματώνονται σε πραγματικό χρόνο στο υπάρχον περιβάλλον, δίνοντας τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης στο χρήστη.

Διαθέσιμα συστήματα: EW70, E75, E68, E45, ES70, E50, ES38, E39

Κατεβάστε την εφαρμογή:

iOS 

Android

 

Η εφαρμογή της ΕΤΕΜ, διαθέτει 3 βασικές λειτουργίες:

1.H λειτουργία Product Catalogue, κατά την οποία ο χρήστης scanάροντας τα render του καταλόγου αλληλεπιδρά με την τομή σε περιβάλλον επαυξημένης πραγματικότητας.

Με την επιλογή Explode Detail, ο χρήστης μπορεί να διαχωρίσει την τομή σε μέρη και να δει σε πραγματικό χρόνο λεπτομέρειες στο εσωτερικό μέρος του συστήματος.

Η χρήση της συγκεκριμένης λειτουργίας προϋποθέτει να έχετε στη διάθεση σας προιοντικό κατάλογο της εταιρείας.

  • Μπορείτε να κατεβάσετε τον κατάλογο, πατώντας  εδώ

 

2.Στη λειτουργία Try at your place, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να τοποθετήσει όποιο σύστημα από τα διαθέσιμα επιθυμεί, στο υπάρχον περιβάλλον.

Το σύστημα που εμφανίζεται στο χώρο, διαθέτει σήμανση με βασικές τεχνικές πληροφορίες καθώς και stand με την τομή του.

Με την επιλογή scale, ο χρήστης, έχει τη δυνατότητα να προσαρμόσει το μέγεθος με βάση τις ανάγκες του.  Αφού επιλέξει μέγεθος και τοποθετήσει το σύστημα σε καθαρή επιφάνεια (βάση) μπορεί πατώντας το play, να το δει σε πραγματική λειτουργία. Το ίδιο συμβαίνει και με την τομή.

 

3. Η λειτουργία Showrooms, στα οποία o χρήστης scanάροντας ένα custom QR, επιλέγει ανάμεσα από τα διαθέσιμα συστήματα όποιο επιθυμεί να τοποθετήσει στο χώρου - είτε να δει την τομή του.

 

 

ETEM AR APP
Share