Η ΕΤΕΜ στηρίζει τη σειρά διαλέξεων «DOMa Lectures»

09/14/2023
Η ΕΤΕΜ στηρίζει τη σειρά διαλέξεων «DOMa Lectures»

O φορέας σύγχρονης αρχιτεκτονικής DOMa παρουσιάζει τους Pezo von Ellrichshausen από το Concepcion της Χιλής, σε μία διάλεξη που θα πραγματοποηθεί στις 10 Οκτωβρίου στο Μουσείο Μπενάκη.

Οι Pezo von Ellrichshausen (Mauricio Pezo & Sofia von Ellrichshausen) είναι αρχιτέκτονες και καλλιτέχνες. Διατηρούν γραφείο στο Concepcion της Χιλής από το 2002.

Οι Pezo von Ellrichshausen ήταν επιμελητές του Χιλιανού Pavilion στη Μπιενάλε της Βενετίας το 2008 και επισκέπτες καθηγητές στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, στο Πανεπιστήμιο Cornell, και στο Harvard GSD.

Μεταξύ άλλων, έχουν δώσει διαλέξεις στην Tate Modern, στο Victoria and Albert Museum, στο Metropolitan Museum of Art, στο Alvar Aalto Symposium και στο Harvard GSD.

Η δουλειά τους έχει παρουσιαστεί σε μονογραφικά τεύχη του A+U (Τόκιο, 2013), 2G (Βαρκελώνη, 2012) και έχει εκτεθεί στη Μπιενάλε της Βενετίας (2010), στο Royal Academy of Arts (Λονδίνο, 2014) και ως μέρος της μόνιμης συλλογής του MoMA (Νέα Υόρκη, 2014).

Η ΕΤΕΜ συμμετέχει ενεργά στην προώθηση πρωτοβουλιών που ενισχύουν και εμπλουτίζουν την αρχιτεκτονική κοινότητα. Μέσα από τη συμμετοχή της ενθαρρύνει και στηρίζει τη δημιουργική ανταλλαγή ιδεών μεταξύ των επαγγελματιών του χώρου, συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στην εξέλιξη και βελτίωση του κλάδου.

 

 

Η ΕΤΕΜ στηρίζει τη σειρά διαλέξεων «DOMa Lectures»
Share